(untitled) - Štetinová, Adela (Doprava a spoje, 2006)
Článok rozoberá problematiku hodnotenia kvality v doprave. Cez všeobecne uznávané postupy hodnotenia kvality prechádza k hodnoteniu kvality v doprave. Ako možné metódy pre hodnotenie uvádza kvalimetrické metódy, spotrebiteľské testy a metódu benchmarkingu. V závere sa článok zaoberá vymenovaním typov systémových meraní podľa kritérií modelu EFQM.