(untitled) - Stetinova, Adela (Doprava a spoje, 2006)
Clanok rozobera problematiku hodnotenia kvality v doprave. Cez vseobecne uznavane postupy hodnotenia kvality prechadza k hodnoteniu kvality v doprave. Ako mozne metody pre hodnotenie uvadza kvalimetricke metody, spotrebitelske testy a metodu benchmarkingu. V zavere sa clanok zaobera vymenovanim typov systemovych merani podla kriterii modelu EFQM.