(untitled) - Gogola, Marian (Doprava a spoje, 2012)
Riesenie preferencie MHD v ramci dopravnej infrastruktury je jednym z moznosti ako vytvarat vhodne podmienky pre jej rozvoj. Pred realizaciou samotnej preferencie je vhodne, aby sa buduce dopady mohli analyzovat a vyhodnotit prostrednictvom modeloveho riesenia. Z tohto dovodu tento prispevok prezentuje moznost modeloveho riesenia vozidiel MHD v ramci sucasneho stavu ako aj pri vytvoreni preferencie na vybranom useku dopravnej infrastruktury mesta.