(untitled) - Moravcik, Lubomir (Doprava a spoje, 2012)
Zemny plyn, ako jediny energeticky fosilny zdroj energie, sa v poslednych rokoch dostava do popredia a mnohi experti sa o nom vyjadruju ako o energetickom zdroji buducnosti. Aby sa vozidla na zemny plyn mohli prevadzkovat v cestnej premavke je potrebne vytvorit podmienky pre schvalenie tychto vozidiel na cestnu premavku a podmienky pre samotnu prevadzku tychto vozidiel v cestnej premavke.